Visita la Residència

Si vens a veure‐la et quedaràs segur.

Tria la teva residència i vine a conèixer de primera mà les múltiples possibilitats que t’ofereix.

El nostre equip et rebrà personalment per a assessorar‐te i resoldre els teus dubtes.

T’hi esperem!

  Tria Residència

  Introdueix les teves dades de contacte

  Accepto rebre a través de qualsevol canal, fins i tot a través de mitjans electrònics, informació comercial sobre productes i/o serveis de RESA.
  Accepto compartir les meves dades identificatives i contacte amb les Empreses del Grup RESA perquè aquestes puguin enviar-me a través de qualsevol canal, fins i tot per mitjans electrònics, informació comercial sobre els seus productes o serveis.

  * Camps obligatoris.

  Segons el que es preveu per la normativa de protecció de dades, t'informem que el responsable del tractament de les teves dades personals serà Residències d'Estudiants S.L. - RESA, que tractarà les teves dades per a gestionar la visita a la residència per la qual t'has interessat, a qui comunicarem les teves dades identificatives i de contacte juntament amb la sol·licitud perquè puguis realitzar la visita per la qual t'has interessat. Així mateix, en cas que ens hagis donat el teu consentiment exprés, per a la finalitat descrita en els consentiments addicionals.

  Si consents mitjançant la casella corresponent del formulari, comunicarem les teves dades identificatives i de contacte a altres Empreses del Grup RESA perquè t'enviïn informació comercial. Pots consultar el llistat de les societats titulars d'altres residències que integren el Grup Resa en la següent URL: https://www.resa.es/es/aviso-legal/

  T'informem que pots exercir els teus drets i retirar el consentiment atorgat enviant la teva petició a privacy@resa.es.

  Per a més informació sobre el tractament de les teves dades personals, visita el següent link https://www.resa.es/ca/seguretat-a-la-web-i-politica-de-privacitat/