Contacte

Si tens qualsevol dubte o consulta, si us plau contacta amb nosaltres mitjançant el següent formulari.
Si vols contactar amb una residència en concret, consulta les dades a RESIDÈNCIES

Truca’nsreloj_llamame De dilluns a divendres de 9 a 19 h.

telefono_azul 900 649 169GRATUÏT
Des d’Espanya
telefono_azul 0034 931 595 464
Des de fora d’Espanya

Si ho prefereixes, et truquem.

Envia’ns un missatge

  Accepto rebre a través de qualsevol canal, fins i tot a través de mitjans electrònics, informació comercial sobre productes i/o serveis de RESA.
  Accepto compartir les meves dades identificatives i contacte amb les Empreses del Grup RESA perquè aquestes puguin enviar-me a través de qualsevol canal, fins i tot per mitjans electrònics, informació comercial sobre els seus productes o serveis.

  * Camps obligatoris.

  Segons el que es preveu a la normativa vigent de protecció de dades, t'informem que la Societat Residències d'Estudiants S.L. - RESA , en qualitat de responsable del tractament, tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva petició de contacte així com, en cas que ens hagis donat el teu consentiment exprés, per a la finalitat descrita en els consentiments addicionals.

  Així mateix, si consents mitjançant la casella corresponent del formulari, cedirem les teves dades a altres Empreses del Grup RESA perquè t'enviïn informació comercial. Pots consultar el llistat de les societats titulars d'altres residències que integren el Grup Resa a la següent URL: https://www.resa.es/es/aviso-legal/

  T'informem que pots exercir el dret de portabilitat, accés, rectificació, supressió o limitació de les teves dades i retirar, en el seu cas, el consentiment atorgat a través de privacy@resa.es.

  Per a més informació sobre el tractament que fem sobre les teves dades personals, visita el següent link https://www.resa.es/ca/seguretat-a-la-web-i-politica-de-privacitat/