El nostres partners

A Resa treballem estretament amb les principals universitats des de fa més de 30 anys. Les nostres residències tenen convenis oficials signats amb aquestes universitats, les quals supervisen els nostres estàndards de qualitat i col∙laboren amb nosaltres per oferir als nostres residents una experiència enriquidora a través del nostre programa, Resa Hub, d’activitats lúdiques, esportives i culturals.

 

Contacta amb la residència on vols allotjar‐te i consulta si disposen de condicions especials de reserva per a la teva universitat: prioritat d’admissió, preus especials, etc.

 

Les nostres residències estan obertes a estudiants de qualsevol centre universitari. Si la teva universitat encara no té un acord amb nosaltres, truca’ns i contactarem amb ells per formalitzar‐lo.

 

També tenim actius convenis de col∙laboració amb altres empreses i entitats vinculades al món educatiu, associatiu i de cooperació social com Barcelona Centre Universitari, Metges sense Fronteres, la Fundació UPC, AECS (Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut), la Federació d’Atletisme de la Comunitat de Madrid, i diversos dels principals Study Abroads internacionals que operen a Espanya.

 

Des d’abril de 2015 som membres de Network Cum Laude, una associació europea d’empreses gestores d’allotjaments per a universitaris que té com a objectius fonamentals compartir coneixement i experiències d’èxit en matèries com eficiència energètica, mobilitat internacional dels nostres residents (amb prioritat d’accés a les residències dels nostres socis), programes d’activitats lúdiques i culturals, recolzament a l’accés al mercat laboral, etc. A nivell nacional, pertanyem també a ARECMAC (associació formada per les residències d’estudiants més importants de Catalunya).

 

D’altra banda, estem molt orgullosos de la creació al desembre de 2014 de la Fundació ResaCampus, els objectius de la qual són donar suport a projectes relacionats amb la formació, el talent dels nostres residents i la canalització de les seves inquietuds solidàries.

Aquests objectius es tradueixen en programes de beques desenvolupades conjuntament amb les universitats i en accions de suport a entitats com Aldeas Infantiles, Banc d’Aliments o Ajuda en Acció.

Universitats

logo universidad europea