Benvingut a l’aventura de la teva vida.

Be special, be Resa HUB

A Resa el nostre objectiu és crear una experiència acollidora i única per tots i cadascun dels nostres residents durant la seva etapa a la universitat. Perquè aprendre, passar-ho bé, conèixer gent i fer bons amics, és CRÉIXER.

D’aquesta idea sorgeix Resa Hub, el nostre potent programa d’activitats d’integració, esportives, lúdiques i culturals que organitzem conjuntament amb els residents i que estan destinades a dinamitzar la vida dels estudiants dins de les residències de la xarxa Resa.

[Resa Hub va rebre durant 2017 el premi The Class Outstanding Residence Life Initiative de mà de The Class of 2020. La plataforma europea líder en allotjament d’estudiants i internacionalització de l’educació.]


Preparat per les coses bones?

Viure a #resamola

Fa un cop d’ull a l’agenda, al llarg del curs anirem actualitzant els esdeveniments més generals. Això és només una petita mostra de totes les activitats que fem a  les residències. Consulta nostres xarxes socials, la teva safata d’entrada i els pòsters de la teva residència per estar al tant dels que ‘es cou’ al teu centre.

DESTACAT

Resa, where the adventure begins

Descobreix com serà la teva nova vida a Resa fent clic al link!

Fecha

July 2021

Localización

Link

https://www.youtube.com/watch?v=p0oaLpioJxU