Benvingut a l’aventura de la teva vida.

Be special, be Resa HUB

A Resa el nostre objectiu és crear una experiència acollidora i única per tots i cadascun dels nostres residents durant la seva etapa a la universitat. Perquè aprendre, passar-ho bé, conèixer gent i fer bons amics, és CRÉIXER.

D’aquesta idea sorgeix Resa Hub, el nostre potent programa d’activitats d’integració, esportives, lúdiques i culturals que organitzem conjuntament amb els residents i que estan destinades a dinamitzar la vida dels estudiants dins de les residències de la xarxa Resa.

[Resa Hub ha rebut el premi The Class Outstanding Residence Life Initiative de mà de The Class of 2020. La plataforma europea líder en allotjament d’estudiants i internacionalització de l’educació.]


Viure a @resamola

Fa un cop d’ull a l’agenda, al llarg del curs anirem actualitzant els esdeveniments més generals. Això és només una petita mostra de totes les activitats que fem a  les residències. Consulta nostres RRSS, la teva safata d’entrada i els pòsters de la teva residència per estar al tant dels que ‘es cou’ al teu centre.

DESTACAT

Resa Sport. FASE CLASIFICATORIA

Fin de semana repleto de actividades deportivas: Sábado 27 de abril: final de Futsal  y  Basquet  en el Campus La Salle en Barcelona. Comida, música y buen ambiente. Domingo 29 de abril: final Voley. Playa de Castelldefels- Barcelona. Ven a animar a los finalistas y a pasarlo bien en el mítico chiringuito El Tibu-rón. Deporte, playa, buena música, banana acuática y actividades varias. http://blog.resa.es/final-resa-sport-2017/

Fecha

01 January 1970 11:00

Localización

Valencia

Link