Benvingut a l’aventura de la teva vida.

Be special, be ResaHub

A Resa el nostre objectiu és crear una experiència acollidora i única per tots i cadascun dels nostres residents durant la seva etapa a la universitat. Perquè aprendre, passar-ho bé, conèixer gent i fer bons amics, és CRÉIXER.

D’aquesta idea sorgeix ResaHub, el nostre potent programa d’activitats d’integració, esportives, lúdiques i culturals que organitzem conjuntament amb els residents i que estan destinades a dinamitzar la vida dels estudiants dins de les residències de la xarxa Resa.

ResaHub ha estat guardonat de nou amb el Best Resident Well-being Programme als The Class Awards 2022. Reconeixement que ja vam rebre el 2017, que ajuden a reafirmar la bona feina que hem fet al llarg dels anys garantint tant el benestar físic com mental dels nostres residents.


Preparat per les coses bones?

Viure a #resamola

Fa un cop d’ull a l’agenda, al llarg del curs anirem actualitzant els esdeveniments més generals. Això és només una petita mostra de totes les activitats que fem a  les residències. Consulta nostres xarxes socials, la teva safata d’entrada i els pòsters de la teva residència per estar al tant dels que ‘es cou’ al teu centre.

DESTACAT

Resa, where the adventure begins

Descobreix com serà la teva nova vida a Resa fent clic al link!

Link

https://www.youtube.com/watch?v=p0oaLpioJxU