Benvingut a l’aventura de la teva vida.

Be special, be Resa HUB

A Resa el nostre objectiu és crear una experiència acollidora i única per tots i cadascun dels nostres residents durant la seva etapa a la universitat. Perquè aprendre, passar-ho bé, conèixer gent i fer bons amics, és CRÉIXER.

D’aquesta idea sorgeix Resa Hub, el nostre potent programa d’activitats d’integració, esportives, lúdiques i culturals que organitzem conjuntament amb els residents i que estan destinades a dinamitzar la vida dels estudiants dins de les residències de la xarxa Resa.

[Resa Hub ha rebut el premi The Class Outstanding Residence Life Initiative de mà de The Class of 2020. La plataforma europea líder en allotjament d’estudiants i internacionalització de l’educació.]


Viure a @resamola

Fa un cop d’ull a l’agenda, al llarg del curs anirem actualitzant els esdeveniments més generals. Això és només una petita mostra de totes les activitats que fem a  les residències. Consulta nostres RRSS, la teva safata d’entrada i els pòsters de la teva residència per estar al tant dels que ‘es cou’ al teu centre.

DESTACAT

Piñata Party by Resa

La Piñata Party ya se ha convertido en un 'must'. Y este año el burro más famoso de Resa se va de tourné por varias ciudades españolas:

  • Barcelona 17 de febrero.
  • Madrid 8 de marzo.
  • Donostia 10 de marzo
  • Valencia 28 de abril.
Más info de la pasada edición, aquí.

Fecha

February 2018

Localización

Barcelona y Madrid

Link

http://blog.resa.es/pinata-party-by-resa/