X

Menjador de Resa Patacona

Mantenir una alimentació sana i saludable és fonamental per a rendir al màxim en els estudis. Per això, el nou menjador de Resa Patacona ofereix menús variats, per a que no trobis a faltar la cuina de casa, puguis despreocupar-te de la teva dieta i centrar-te en estudiar, nosaltres cuinem per tu!

Una proposta gastronòmica que inclou un bufet en el qual trobaràs diferents opcions per a tots els gustos: des de la millor pasta i pizza, als arrossos més mediterranis o les receptes asiàtiques i de fusió més atrevides.

Pots triar entre mitja pensió o pensió completa i gaudir de menús variats, saludables i adaptats a intoleràncies alimentàries, que consisteixen en:

Primer plat + segon plat + pa + postres i beguda

o

Plat únic XL + pa + postres i beguda

Pots triar entre mitja pensió o pensió completa i gaudir de menús variats, saludables i adaptats a intoleràncies alimentàries, que consisteixen en un primer plat, un segon plat, postres i beguda.

Mitja Pensió

Esmorzar 7 dies de la setmana i dinar o sopar 6 dies de la setmana (s’exclou el dissabte) per 235€/mes

Pensió Completa

Esmorzar 7 dies de la setmana i dinar i sopar 6 dies de la setmana (s’exclou el dissabte) per 360€/mes

 

El menjador compta amb un horari ampli d’esmorzars, dinars i sopars.

Vols saber més sobre els menjars i el menú setmanal? Contacta amb la residència per a ampliar la informació.

El menjador, punt de trobada

Qualsevol excusa és bona per a asseure’s al voltant d’una taula. A Resa Patacona creiem en això, per això pensem que el menjador és un punt de trobada entre els nostres estudiants, on neixen amistats que duraran tota la vida.

Un lloc on cada dia hi ha riures i bona conversa. Un lloc on conèixer als teus companys, i nous amics. Un lloc on gaudir de bon menjar, en bona companyia. Tot això, i més, trobaràs al nostre menjador.

orange-fruit-vitamins-healthy-eating-52533

Estem al teu servei

A Resa Patacona estem al teu servei. Per això, si tens algun tipus d’intolerància alimentària et demanem que et posis en contacte amb nosaltres per a tractar d’adequar-nos a les teves necessitats.