Benvinguts a la Residència Universitària Siglo XXI

De ben segur, estudiar a A Coruña serà una experiència que mai no oblidaràs. La Residència Universitària Siglo XXI és l’opció perfecta per estudiar envoltat del millor ambient universitari i el lloc ideal per fer nous amics.

Acomodats a la muntanya de La Zapateira, al costat del Club de Golf, al terme municipal de Culleredo, oferim espaioses habitacions individuals i dobles completament moblades i equipades amb bany privat, calefacció i Wi-Fi, perquè les trobis tan còmodes i funcionals com sigui possible. Gaudeix de la piscina a l’aire lliure, les pistes esportives i el menjador.

Un espai on viure, estudiar al teu ritme i gaudir de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores durant tot l’any (excepte Nadal).

Convenis de col·laboració

La Residència Universitària Siglo XXI està adscrita a la Universidad da Coruña i, a més, obre les seves portes a tota la comunitat universitària.


Logo01 copis

Benvinguts a A Coruña

A Coruña, una ciutat majestuosa amb una gran història. Estem segurs que t'enamoraràs d'aquesta bella ciutat, tant pels seus espectaculars paisatges verds i platges, com per tota la història que se'n desprèn i que la fa tan única.

Si decideixes passar els millors anys de la teva vida a A Coruña, no deixis escapar l'oportunitat de recórrer el passeig marítim de Riazor-Orzán, pujar al Monte San Pedro i gaudir de les imponents vistes que ofereix de tota la ciutat o bé visitar la Torre de Hércules, declarada monument Patrimoni de la Humanitat.

Converteix el teu lleure en tota una aventura sense oblidar que et formaràs a una universitat referent a tot el món i que passaràs els anys més inoblidables de la teva vida.

Residència Universitària Siglo XXI

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m