Giner de los Ríos

Benvinguts a la Residència Universitària Giner de los Ríos

Estudies a Alcalá de Henares? Vine i forma part de l’experiència Resa i viu a la Residència Universitària Giner de los Ríos, un lloc on mai no et sentiràs sol, on sempre trobaràs un company o una companya que t’ajudi i et faci costat.

Seràs a pocs minuts de la teva facultat perquè la residència és al Campus Extern de la Universidad de Alcalá amb la qual té conveni.

T’oferim estudis individuals i dobles, tots exteriors, equipats amb cuina i bany, climatització, wifi, etc. També disposa de modernes instal·lacions i uns serveis pensats per fer-te el dia a dia més fàcil. No hi ha cap lloc millor, comença l’aventura amb nosaltres!

Un espai on viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboració

La Residència Universitària Giner de los Ríos està adscrita a la Universidad de Alcalá i, a més, obre les seves portes a tota la comunitat universitària.

Logo14 copia

Benvinguts a Alcalá de Henares

Alcalá de Henares va ser declarada Ciutat Patrimoni Mundial per la Unesco por la Unesco l'any 1998, gràcies al recinte històric i al rectorat de la universitat. Aquí viuràs l'esperit de Cervantes en tota la seva esplendor i et sentiràs traslladat a l'època del Quixot. La Residència Universitària Giner de los Rios té una ubicació privilegiada, lluny de l'agitació de la capital, però prou a prop com per poder gaudir de la infinitat d'activitats culturals, gastronòmiques i d'oci, sense perdre les grans oportunitats laborals que ofereix.

Residència Universitària Giner de los Ríos

  • Campus de la Universidad de Alcalá, Ctra. Madrid - Barcelona, km. 33,600,28805 Alcalá de Henares

  • 911 818 100

  • ginerdelosrios@resa.e

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m