Giner de los Ríos

Benvinguts a la Residència Universitària Giner de los Ríos

Estudies a Alcalá de Henares? Vine i forma part de l’experiència Resa i viu a la Residència Universitària Giner de los Ríos, un lloc on mai no et sentiràs sol, on sempre trobaràs un company o una companya que t’ajudi i et faci costat.

Seràs a pocs minuts de la teva facultat perquè la residència és al Campus Extern de la Universidad de Alcalá amb la qual té conveni.

T’oferim estudis individuals i dobles, tots exteriors, equipats amb cuina i bany, climatització, Wi-Fi, etc. També disposa de modernes instal·lacions i uns serveis pensats per fer-te el dia a dia més fàcil. No hi ha cap lloc millor, comença l’aventura amb nosaltres!

Un espai on viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboració

La Residència Universitària Giner de los Ríos està adscrita a la Universidad de Alcalá i, a més a més, obre les seves portes a tota la comunitat universitària.

Logo14 copia

Benvinguts a Alcalá de Henares

Alcalá de Henares va ser declarada Ciutat Patrimoni Mundial per la Unesco por la Unesco l'any 1998, gràcies al recinte històric i al rectorat de la universitat. Aquí viuràs l'esperit de Cervantes en tota la seva esplendor i et sentiràs traslladat a l'època del Quixot. La Residència Universitària Giner de los Rios té una ubicació privilegiada, lluny de l'agitació de la capital, però prou a prop com per poder gaudir de la infinitat d'activitats culturals, gastronòmiques i d'oci, sense perdre les grans oportunitats laborals que ofereix.

En ple ambient universitari

La Universidad de Alcalá té tres campus: dos a Alcalá de Henares i un altre a Guadalajara. La residència es troba al Campus Extern, a la sortida d’Alcalá, al costat de l’Hospital Universitari “Príncipe de Asturias” i el magnífic jardí botànic Juan Carlos I. Al campus hi ha les facultats de Biologia, Química, Ciències Ambientals, Farmàcia i Medicina, entre d’altres, i, a més a més, molt a prop de la residència hi ha el Parque Científico Tecnológico.

Arribar fins a la Residència Universitària Giner de los Rios de resultarà fàcil, gràcies a l’excel•lent xarxa de transport públic que la connecta. El més senzill és agafar la línia 8 de metro i baixar a Nuevos Ministerios on pots enllaçar amb els trens de rodalies des de les estacions de Chamartín, Nuevos Ministerios o Recoletos – Atocha que et portaran a l’estació d’Alcalá-Universidad.

Si et decantes per l’autobús, Madrid disposa de diverses estacions d’autobusos a l’Intercambiador de Avenida de América, agafa la línia 227 i baixa a la parada Hospital, molt a prop de la residència.

Amb cotxe cal anar per l’autovia Madrid-Barcelona (N-II), agafar la sortida 32, (desviament de Meco) i seguir les indicacions Universidad i Hospital Universitario.

Consulta els horaris i rutes d’accés al campus.

Tria la manera més còmoda de moure’t. Si necessites més informació sobre horaris, rutes, preus, etc., consulta:

Metro de Madridwww.metromadrid.es

Autobús EMT: www.emtmadrid.es

Renfe: www.renfe.com

També pot interessar-te…

R. U. Erasmo

Coneix la residència universitària Erasmo.

Veure residència

R. U. Vallehermoso

Coneix la residència universitària Vallehermoso.

Veure residéncia

Resa Inn Giner de los Ríos

Vens a passar només uns dies?

Reserves per dies