Benvinguts a la Residència Universitària Barcelona Diagonal

Tot nou, fins i tot el nom! Ara l’antiga Residència Universitària Mateo Calabro es diu Residència Universitària Barcelona Diagonal.

Ja falta molt poc per a què puguis gaudir de les seves noves habitacions i les seves magnífiques instal·lacions. Obrim al setembre.

Si véns a estudiar a Barcelona i vols viure a prop de la teva universitat, a una zona excepcional, ben comunicada amb la resta de la ciutat i envoltat de totes les comoditats, Barcelona Diagonal és sens dubte la teva Residència Universitària.

Ubicada al prestigiós barri de Sarrià-Sant Gervasi, la residència està molt a prop de les millors universitats de Barcelona: Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat de Barcelona, així com d’altres universitats privades com ESADE o IQS.

Després d’una completa remodelació, Barcelona Diagonal és un dels allotjaments més moderns i complets de la ciutat. Totes les habitacions estan totalment reformades, són exteriors, tenen bany, climatització, wifi, etc.

L’edifici disposa de diverses instal·lacions i serveis que facilitaran la teva estada: piscina exterior, menjador (mitja pensió o pensió completa), gimnàs, neteja de l’habitació i entrega de llençols/tovalloles, entre molts altres.

Un espai per viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboración

La Residència Universitària Barcelona Diagonal està adscrita a les següents universitats i a més obre les seves portes a tota la comunitat universitària.

logo ub
Partner de Residencias para Estudiantes: UPF
Logo-upc
Logo04 copia
Logo06 copia

Residència Universitària Barcelona Diagonal

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m