Zona común La Salle

Benvinguts a la Residència Universitària Campus La Salle

Estàs a punt de començar la teva etapa universitària o d’especialitzar-te en un màster o postgrau i comences a buscar allotjament. Segueix llegint, perquè la Residència Universitària Campus La Salle és el lloc perfecte per gaudir d’una estada inoblidable a Barcelona mentre prepares el teu futur acadèmic i professional.

Ubicada al Campus de La Salle Universitat Ramon Llull i al costat de les millors facultats, IQS, UIC, Abat Oliba i altres centres de la URL, entre d’altres, la residència té, a més a més, una situació privilegiada a la ciutat. Imagina poder tenir-ho tot a un pas, la facultat on estudies, córrer per Collserola o anar de compres pel centre.

La R.U. Campus La Salle disposa d‘estudis individuals i dobles completament moblats i equipats amb bany, cuina, climatització, wifi, etc. Un espai per viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboració

La Residència Universitària Campus La Salle està adscrita a les següents universitats i a més obre les seves portes a tota la comunitat universitària.

Logo15
blanquerna-color-ca
logo ub
Logo27 copia

Benvinguts a Barcelona

La teva nova vida a Barcelona serà una experiència rica i estimulant. Aprofita al màxim els teus estudis, però no oblidis gaudir també de múltiples atractius que la ciutat posa a la teva disposició: fes running per la platja o pel parc de la Ciutadella; visita museus tan emblemàtics com el Picasso, el MACBA o MNAC; passeja per Rambla Catalunya o fes window shopping al Passeig de Gràcia o a la Diagonal. I no oblidis anar de tapes pel barri de Gràcia, menjar a la Barceloneta o prendre un còctel al Born.

Si t’agrada el futbol, no pots perdre’t els partits del Barça al Camp Nou, uns dels millors estadis d’Europa.

Residència Universitària Campus La Salle

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m