Resa La Ciutadella Resa La Ciutadella

Benvinguts a la Residència Universitària La Ciutadella

Si decideixes estudiar a Barcelona, la Residència Universitària La Ciutadella és la teva millor opció: estudis amb bany i cuina, àmplies zones comunes, Wi-Fi, etc. Tot això en una zona
cèntrica amb el millor ambient per a estudiar i fer nous amics.

La residència està situada al Passeig Pujades, al costat del Campus Universitari Ciutadella de la Pompeu Fabra i a un pas del conegut barri del Born. Una privilegiada localització per a viure, ara al teu abast.

La Residència Universitària La Ciutadella t’ofereix estudis individuals i dobles còmodes i funcionals, completament moblats i equipats amb bany, cuina, Wi-Fi, etc. Completen l’oferta les seves zones comunes completament remodelades.

Un espai per viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboració

La Residència Universitària La Ciutadella està adscrita a la Universitat Pompeu Fabra i a més obre les seves portes a tota la comunitat universitària. No obstant, tenen preferència d’admissió els alumnes d’aquesta universitat.

Logo29

Benvinguts a Barcelona

La teva nova vida a Barcelona serà una experiència rica i estimulant. Aprofita al màxim els teus estudis, però no oblidis gaudir també de múltiples atractius que la ciutat posa a la teva disposició: fes running per la platja o pel parc de la Ciutadella; visita museus tan emblemàtics com el Picasso, el MACBA o MNAC; passeja per Rambla Catalunya o fes window shopping al Passeig de Gràcia o a la Diagonal. I no oblidis anar de tapes pel barri de Gràcia, menjar a la Barceloneta o prendre un còctel al Born.

Si t’agrada el futbol, no pots perdre’t els partits del Barça al Camp Nou, uns dels millors estadis d’Europa.

Residència Universitària La Ciutadella

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m