Resa La Ciutadella Resa La Ciutadella

Benvinguts a la Residència Universitària La Ciutadella

Si decideixes estudiar a Barcelona, la Residència Universitària La Ciutadella és la teva millor opció: estudis amb bany i cuina, àmplies zones comunes, Wi-Fi, etc. Tot això en una zona
cèntrica amb el millor ambient per a estudiar i fer nous amics.

La residència està situada al Passeig Pujades, al costat del Campus Universitari Ciutadella de la Pompeu Fabra i a un pas del conegut barri del Born. Una privilegiada localització per a viure, ara al teu abast.

La Residència Universitària La Ciutadella t’ofereix estudis individuals i dobles còmodes i funcionals, completament moblats i equipats amb bany, cuina, Wi-Fi, etc. Completen l’oferta les seves zones comunes completament remodelades.

Un espai per viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboració

La Residència Universitària La Ciutadella està adscrita a la Universitat Pompeu Fabra i a més obre les seves portes a tota la comunitat universitària. No obstant, tenen preferència d’admissió els alumnes d’aquesta universitat.

Logo29

Benvinguts a Barcelona

La teva nova vida a Barcelona serà una experiència rica i estimulant. Aprofita al màxim els teus estudis, però no oblidis gaudir també de múltiples atractius que la ciutat posa a la teva disposició: fes running per la platja o pel parc de la Ciutadella; visita museus tan emblemàtics com el Picasso, el MACBA o MNAC; passeja per Rambla Catalunya o fes window shopping al Passeig de Gràcia o a la Diagonal. I no oblidis anar de tapes pel barri de Gràcia, menjar a la Barceloneta o prendre un còctel al Born.

Si t’agrada el futbol, no pots perdre’t els partits del Barça al Camp Nou, uns dels millors estadis d’Europa.

La ubicació perfecta

La Residència Universitària La Ciutadella es troba davant del parc de La Ciutadella, un dels més grans de la ciutat i al costat del Campus La Ciutadella de la Pompeu Fabra.

A més a més de la seva proximitat al centre de la ciutat i a les platges urbanes, espais als quals pots anar caminant, la residència té una situació estratègica pel que fa a les comunicacions: la línia vermella de metro (línia 1), parada a Arc de Triomf, que també és estació de rodalies de Renfe, diferents línies d’autobús (14, 39, 40, 41, 42, 51, 141), tramvia, etc.

Consulta les següents webs si necessites més informació sobre els transports públics de Barcelona:

Renfe: www.renfe.com

Metro de Barcelona: www.tmb.es

També et pot interessar…

R. U. Campus del Mar

Coneix la R. U. Campus del Mar.

Veure residència

R. U. Campus La Salle

Coneix la R. U. Campus La Salle.

Veure residència

R. U. Pere Felip Monlau

Coneix la R. U. Pere Felip Monlau.

Veure residència