Coneix la Residència Pere Felip Monlau

Mantenir una alimentació sana i saludable és fonamental per a rendir al màxim en els estudis. Per això, la Residència Universitària Pere Felip Monlau té una cafeteria-restaurant annexa a la planta baixa de l’edifici amb accés directe des de la residència i oberta de dilluns a divendres de 8.00 a 17.00 hores on s’ofereixen esmorzars i dinars.

Aquest servei és opcional i es contracta directament al restaurant.

El menjador, punt de trobada

Se sol dir que qualsevol excusa és bona per asseure’s al voltant d’una taula. A la Residència Universitària Pere Felip Monlau hi creiem, per això pensem que el menjador és un punt de trobada entre els nostres residents, on neixen amistats que duraran tota la vida.

Un lloc on cada dia hi ha riures i bona conversació. Un lloc on poder conèixer els teus companys, i nous amics. Un lloc on gaudir de bon menjar, en bona companyia. Tot això, i més, trobaràs al menjador.

orange-fruit-vitamins-healthy-eating-52533

Estem al teu servei

A la Residència Universitària Pere Felip Monlau estem al teu servei. Per això, si tens alguna intolerància, si us plau contacta amb nosaltres perquè puguem adaptar-nos a les teves necessitats.