Benvinguts a la Residència Universitària Torre Girona

Si has decidit estudiar a Barcelona i busques una residència moderna, tranquil·la i ben comunicada, has de visitar la Residència Universitària Torre Girona.

Es tracta d’una residència especialment dissenyada per allotjar estudiants d’últims cursos de grau, màsters, postgraus, doctorats, investigadors i professors universitaris. Oferim allotjament de curs complet i també estades intermèdies (a partir d’un mes) i curtes (per dies o setmanes).

 

Està ubicada dins del Campus Nord, al costat de la majoria de les facultats de la UB i la UPC, i dins de l’exclusiu barri de Pedralbes. És també una opció fantàstica per a estudiants d’altres universitats i escoles de negoci com IESE, ESADE, IQS, etc.

L’edifici disposa de diverses instal·lacions i serveis que facilitaran la teva estada: terrassa exterior, sales d’estudi, sales d’oci i TV, gimnàs, neteja de l’habitació i entrega de llençols/tovalloles, entre molts altres.

Un espai per viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores, 365 dies a l’any.

Convenis de col·laboració

La Residència Universitària Torre Girona està adscrita a la UPC, i obre també les seves portes a la resta de la comunitat universitària.

Logo12

Benvinguts a Barcelona

La teva nova vida a Barcelona serà una experiència rica i estimulant. Aprofita al màxim els teus estudis, però no oblidis gaudir també de múltiples atractius que la ciutat posa a la teva disposició: fes running per la platja o pel parc de la Ciutadella; visita museus tan emblemàtics com el Picasso, el MACBA o MNAC; passeja per Rambla Catalunya o fes window shopping al Passeig de Gràcia o a la Diagonal. I no oblidis anar de tapes pel barri de Gràcia, menjar a la Barceloneta o prendre un còctel al Born.

Si t’agrada el futbol, no pots perdre’t els partits del Barça al Camp Nou, uns dels millors estadis d’Europa.

Residència Universitària Torre Girona

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m