Benvinguts a la Residència Universitària Torre Girona

Si has decidit estudiar a Barcelona i busques una residència moderna, tranquil·la i ben comunicada, has de visitar Torre Girona.

Es tracta d’una residència especialment dissenyada per allotjar màsters, postgraus, doctorats, investigadors i professors universitaris. Oferim allotjament de curs complet i també estades intermèdies (a partir d’un mes) i curtes (per dies o setmanes).

 

Està ubicada dins del Campus Nord, al costat de la majoria de les facultats de la UB i la UPC, i dins de l’exclusiu barri de Pedralbes. És també una opció fantàstica per a estudiants d’altres universitats i escoles de negoci com Iese, Esade, IQS, etc.

L’edifici disposa de diverses instal·lacions i serveis que facilitaran la teva estada: terrassa exterior, sales d’estudi, sales d’oci i TV, gimnàs, neteja de l’habitació i entrega de llençols/tovalloles, entre molts altres.

Un espai per viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores, 365 dies a l’any.

Convenis de col·laboració

La Residència Universitària Torre Girona està adscrita a la UPC, i obre també les seves portes a la resta de la comunitat universitària.


Logo12

Residència Universitària Torre Girona

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m