Benvinguts a la Residència Universitària Blas de Otero

Sabem que a la nostra Residència Universitària Blas de Otero passaràs els millors anys acadèmics de la teva vida. Per què n’estem tan segurs? Perquè tenim tot el que estàs buscant pel que fa a instal·lacions i el millor ambient per fomentar la teva activitat acadèmica i lúdica.

La residència té una excel·lent ubicació, al cor de Bilbao i a un pas de tot: de l’eixample, del casc antic, de Plaça Zabalburu, on s’agafen els autobusos que et porten al campus de Leioa, de biblioteques importants, com la Biblioteca Foral, el Centre Multicultural Alhóndiga de Bilbao, etc. Gaudiràs al màxim de tot el que Bilbao t’ofereix.

La Residència Universitària Blas de Otero disposa d’estudis individuals cuidats fins l’últim detall, equipats amb bany, cuina, wifi gratuïta, etc. així com diverses zones comunes dissenyades perquè et sentis com a casa.

Un espai on viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboració

La Residència Universitària Blas de Otero està adscrita a les següents universitats i, a més, obre les seves portes a tota la comunitat universitària.


Logo22

Residència Universitària Blas de Otero

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m