Benvinguts a la Residència Universitària Pius Font i Quer

Estàs decidit/da a emprendre el teu futur acadèmic a Barcelona? Aleshores no ho dubtis més, la Residència Universitària Pius Font i Quer és la teva millor opció per fer dels teus anys d’estudi a la universitat una experiència rodona.

Viuràs al mateix Campus Llobregat de la UPC, a un pas de la universitat, al Parc Mediterrani de la Tecnologia (PMT), a prop del centre de Barcelona i de les magnífiques platges de Castelldefels.

A Pius Font i Quer sabem que no sempre és fàcil prendre la decisió de mudar-se a una altra ciutat per estudiar. Per això, volem que et sentis com a casa i escullis l’opció d’allotjament que millor s’adapti a tu: estudis o apartaments moderns i funcionals, equipats amb cuina i bany propi, climatització i wifi.

Un espai per viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Conveni de col-laboració

La Residència Universitària Pius Font i Quer està adscrita a les següents universitats i a més obre les seves portes a tota la comunitat universitària.

Logo12
ICFO-logo

Benvinguts a Castelldefels (Barcelona)

Castelldefels és una ciutat que viu de cara al mar amb més de 5 km de platges de fina sorra. Està situada a la costa del Garraf, entre el mar Mediterrani i el Parc Natural del Garraf, i a pocs minuts de Barcelona.

Castelldefels està certificada amb el segell de Destinació de Turisme Esportiu de l'Agència Catalana de Turisme, per tant, és un indret ideal per viure si ets amant dels esports. Podràs gaudir dels esports nàutics a les tranquil·les aigües mediterrànies, practicar piragüisme al Canal Olímpic o descobrir els millors racons del Parc Natural del Garraf.

Però recorda que també és una bona opció si ets més cosmopolita. A pocs minuts de Barcelona, Castelldefels t'ofereix una extensa oferta de restauració, oci i botigues amb un gran centre comercial obert tots els dies de l'any.

 

Residència Universitària Pius Font i Quer

  • Av. Carl Friedrich Gauss, 13 Parc Mediterrani de la Tecnologia (PMT) UPC- Campus del Baix Llobregat 08860 Castelldefels (Barcelona)

  • 93 501 15 00

  • piusfontiquer@resa.es

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m