Benvinguts a la Residència Universitària Pius Font i Quer

Estàs decidit/da a emprendre el teu futur acadèmic a Barcelona? Aleshores no ho dubtis més, la Residència Universitària Pius Font i Quer és la teva millor opció per fer dels teus anys d’estudi a la universitat una experiència rodona.

Viuràs al mateix Campus Llobregat de la UPC, a un pas de la universitat, al Parc Mediterrani de la Tecnologia (PMT), a prop del centre de Barcelona i de les magnífiques platges de Castelldefels.

A Pius Font i Quer sabem que no sempre és fàcil prendre la decisió de mudar-se a una altra ciutat per estudiar. Per això, volem que et sentis com a casa i escullis l’opció d’allotjament que millor s’adapti a tu: estudis o apartaments moderns i funcionals, equipats amb cuina i bany propi, climatització i wifi.

Un espai per viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Conveni de col-laboració

La Residència Universitària Pius Font i Quer està adscrita a les següents universitats i a més obre les seves portes a tota la comunitat universitària.

Logo12
ICFO-logo

Residència Universitària Pius Font i Quer

  • Av. Carl Friedrich Gauss, 13 Parc Mediterrani de la Tecnologia (PMT) UPC- Campus del Baix Llobregat 08860 Castelldefels (Barcelona)

  • 93 501 15 00

  • piusfontiquer@resa.es

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m