Benvinguts a la Residència Universitària Campus de Montilivi

Si has apostat per viure els teus anys universitaris a Girona, la Residència Universitària Campus de Montilivi és, sens dubte, la millor opció. És perfecte si busques allotjament a un pas de la universitat, amb el millor ambient per estudiar i on fer nous amics.

Està situada al Campus de Montilivi de la Universitat de Girona (UdG), al costat de les principals facultats i molt a prop del centre històric de Girona, on trobaràs multitud de bars, restaurants, boniques terrasses a l’aire lliure ubicades a petites places de la ciutat, comerços, etc.

La Residència Universitària Campus de Montilivi t’ofereix estudis individuals còmodes i funcionals, completament moblats i equipats amb bany, cuina, wifi, etc.

Un espai per viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col-laboració

La Residència Universitària Campus de Montilivi està adscrita a la Universitat de Girona (UdG) i a més obre les seves portes a tota la comunitat universitària.


Logo28

Benvinguts a Girona

Diuen que són els petits detalls els que marquen la diferència. Girona n’és un clar exemple. Girona és una capital que amaga llocs increïbles, els quals no et deixaran indiferent. Misteris, enigmes i llegendes omplen la història de la ciutat. És una ciutat viva, inquieta i oberta a tot tipus de propostes culturals, on les festes tradicionals, la gastronomia i l’art juguen un paper important.

És parada obligatòria a Girona observar els colors de les cases de l’Onyar sobre el riu, passejar per les muralles, visitar la majestuosa Catedral, travessar el Pont de les Peixateries Velles (Eiffel) i perdre’s dins del Call Jueu.

Aprofita els anys que viuràs en aquesta esplèndida ciutat plena d’oportunitats per al teu futur acadèmic i laboral.

Residència Universitària Campus de Montilivi

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m