Carlos V Carlos V

Les millors coses passen al voltant d’una taula

Menjador universitari en la Residència Emperador Carlos V

Mantenir una alimentació sana i saludable és fonamental per rendir al màxim als estudis. Per aquest motiu, la Universitat de Granada a través del Servei de Menjadors, ofereix a la residència el servei de restauració de dilluns a divendres, excepte festius i dies no lectius, durant el període contemplat al calendari laboral de PAS de Menjadors de la UGR. 

La normativa d’ús d’aquest servei en la residència l’estableix la Universitat de Granada amb el següent horari pel curs 2017/18:

 Esmorzar

De dilluns a divendres: 7:30h a 10:00h

Dinar*

De dilluns a divendres: 13:00h a 15:30h

S’ofereixen dues opcions:

1. Servei Menú de Menjador, que consta d’un primer i segon plat, pa i postre per ser consumit en les pròpies instal·lacions dels diferents Menjadors de la UGR: Cartuja (Carlos V), Fuentenueva, Aynadamar i PTS.

2. Servei Menú Termosellat (Per emportar) Tots els dies s’elaboren diversos menús (esmorzar, sopar, celiaco, ovolactovegetarià i vegà) per recollir de 13:00 h. a 15:30 h. i ser consumits fora del menjador. No es contemplen altres menús alternatius.

Aquesta oferta diària garanteix la seva varietat i equilibri dietètic.

Sopar

De dilluns a divendres: 21:00h a 22:30h

• Consta d’un primer i segon plat, pa i postre per ser consumit en les pròpies instal·lacions.

*En l’horari de dinars, el Servei de Menjadors Universitaris, de la UGR, ofereix a tots els membres de la comunitat universitària una àmplia oferta alimentària i com a membre de la Universitat podràs optar per gaudir del servei de dinar en el propi menjador en horari de 13:00 a 15:30 hores, o per retirar el teu menú de les opcions per emportar, hauràs de sol·licitar-ho 24 hores abans i recorda presentar sempre la teva targeta de la universitat (TUI).

El servei d’esmorzar i sopar és exclusiu pels residents que ho hagin contractat.

Per a més informació visita http://scu.ugr.es/pages/menu

orange-fruit-vitamins-healthy-eating-52533

El menjador, punt de trobada

Sovint diem que qualsevol excusa és bona per asseure’s entorn d’una taula. A la Residència Emperador Carlos V ho creiem fermament, per això pensem que el menjador és un punt de trobada entre els nostres residents, on neixen amistats que duraran tota la vida.

Un espai on cada dia hi ha riures i bona conversa. Un espai on conèixer als teus companys, i nous amics. Un espai on gaudir de bon menjar, en bona companyia. Tot això, i més, trobaràs al menjador.