Benvinguts a la Residència Universitària Emperador Carlos V

De ben segur, estudiar a Granada serà una experiència que mai no oblidaràs. La Residència Universitària Emperador Carlos V és una opció perfecta si cerques allotjament al campus universitari, amb el millor ambient per estudiar i per fer noves amistats.

Situada al Campus Universitari de Cartuja de la UGR al costat de nombroses facultats: Odontologia, Psicologia, Empresarials i Comunicació, entre d’altres. I a un pas del centre de la ciutat.

La Residència Universitària Emperador Carlos V és única per la seva ubicació estratègia i per les possibilitats que ofereix. Un centre amb més de 700 places que et brinda l’oportunitat de relacionar-te amb estudiants nacionals i d’altres països i cultures. Sens dubte, la millor manera de compartir experiències i enriquir-te com a persona.

La residència ofereix diferents tipus d’estudis i habitacions, tots exteriors, amb zona pròpia d’estudi, wifi, etc., així com unes modernes instal•lacions que et permetran gestionar el teu temps lliure i d’estudi amb total llibertat.

Un espai on viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboración

La Residència Universitària Emperador Carlos V està adscrita a la Universidad de Granada i, a més, obre les seves portes a tota la comunitat universitària.


Logo21 copia

Residència Universitària Emperador Carlos V

  • Campus Universitario de Cartuja C/ Profesor Vicente Callao, 3 18011 Granada

  • 958 187 000

  • carlosv@resa.es

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m