Menjador Claudio Coello

Food and drinks sense treure’t les sabatilles però amb glamour.

 La Residència Claudio Coello disposa d’un fantàstic espai polivalent que t’ofereix esmorzars, brunchs, dinars i sopars en un ambient jove i urbà que aposta pel menjar variat i sa.

Darrere dels fogons trobem a DO EAT, la cadena de menjar saludable més trendy de Madrid.
Les seves especialitats són les amanides, cremes, plats del dia, sandvitxos, sucs, pastisseria casolana i esmorzars. La carta està formada d’una oferta de menjar lleuger preparat principalment amb la fruita i verdura fresca que es processa diàriament a la seva cuina.

L’originalitat del nostre menjador va més enllà del concepte de menjar i l’ambient que ofereix. Et donem varietat i flexibilitat, tu tries quin tipus de pensió vols contractar i com ho vols gastar.
Podràs participar de l’experiència ‘Do Eat’ creant el teu propi suc, burrito, wrap, amanida, smoothie, pasta o sandvitx.

Tens gana? Just DO EAT!

El funcionament del menjador és molt senzill. Pots abonar consumicions puntuals, contractar els serveis de pensió o més senzill encara, seleccionar el pack allotjament + pensió.

La mitja pensió inclou 20 esmorzars o berenars + 20 dinars o sopars.

La pensió completa inclou 20 esmorzars o berenars + 40 dinars o sopars.

Els bonus tenen una caducitat mensual, es composen de tiquets i són multi personals. Això vol dir que si un dia vols consumir més o vols convidar a un amic a sopar o a berenar, pots fer-ho amb el teu bonus.
A més, si el dissabte, enlloc d’esmorzar o dinar prefereixes fer un Brunch, que és barra lliure, cap problema, ho canvies por un val d’esmorzar + un altre de dinar i voilà!

 Horari

 De dilluns a divendres: 7 a 22 h. (esmorzars, berenars, dinars i sopars)

Dissabte: 12 a 15 h. (brunch)

Diumenge: 20 a 22 h. (sopar)

Estem al teu servei

En la Residència Claudio Coello estem al teu servei. Si tens algun tipus d’intolerància alimentària et demanem que et posis en contacte amb nosaltres per tal d’adequar-nos a les teves necessitats.