X

Benvinguts a la Residència Universitària Erasmo

De ben segur, estudiar a Madrid serà una experiència que mai no oblidaràs. La Residència Universitària Erasmo és una opció perfecta si cerques allotjament al campus universitari, amb el millor ambient per estudiar i per fer noves amistats.

Es troba al Campus de Cantoblanco de la UAM a pocs metres de les facultats i molt ben comunicada amb el centre de la ciutat i d’altres universitats amb rodalies i autobús.

La Residència Universitària Erasmo és única per la seva ubicació estratègia i per les possibilitats que ofereix. Dos amplis edificis amb més de 700 places, et brinden l’oportunitat de relacionar-te amb estudiants espanyols i d’altres països. Sens dubte, la millor manera de compartir experiències i enriquir-te com a persona.

Els estudis, individuals i dobles, són còmodes i funcionals, totalment moblats i equipats amb bany, cuina, wifi, etc.

Un espai on viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboración

La Residència Universitària Erasmo està adscrita a les següents universitats i, a més, obre les seves portes a tota la comunitat universitària.

Logo26
Real Conservatorio Superior de Música de Madrid

Benvinguts a Madrid

Madrid t'ofereix una varietat d'activitats culturals, gastronòmiques i d'oci difícils de superar per altres ciutats. Si estudies a Madrid has de visitar el Museu del Prado, anar de tapes per la Latina el diumenge, gaudir de la posta de sol des d'El tempo de Debod i, per què no, viure la famosa nit madrilenya, inclosos els dijous universitaris.

A més, si per alguna cosa destaca Madrid és per la seva àmplia oferta d'estudis universitaris.

Les universitats de la ciutat, tant públiques com privades, són un referent per a estudiants de tot el món que vénen a ampliar la seva carrera i passar els anys més inoblidables de les seves vides.

Residència Universitària Erasmo

  • Campus Universitario de Cantoblanco C/ Erasmo de Rotterdam, 5-7 28049 Madrid

  • Tel. 911 312 100

  • erasmo@resa.es

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m