Benvinguts a la Residència Universitària Erasmo

De ben segur, estudiar a Madrid serà una experiència que mai no oblidaràs. La Residència Universitària Erasmo és una opció perfecta si cerques allotjament al campus universitari, amb el millor ambient per estudiar i per fer noves amistats.

Es troba al Campus de Cantoblanco de la UAM a pocs metres de les facultats i molt ben comunicada amb el centre de la ciutat i d’altres universitats amb rodalies i autobús.

La Residència Universitària Erasmo és única per la seva ubicació estratègia i per les possibilitats que ofereix. Dos amplis edificis amb més de 700 places, et brinden l’oportunitat de relacionar-te amb estudiants espanyols i d’altres països. Sens dubte, la millor manera de compartir experiències i enriquir-te com a persona.

Els estudis, individuals i dobles, són còmodes i funcionals, totalment moblats i equipats amb bany, cuina, wifi, etc.

Un espai on viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboración

La Residència Universitària Erasmo està adscrita a les següents universitats i, a més, obre les seves portes a tota la comunitat universitària.

Logo24
Logo26
Logo25

Residència Universitària Erasmo

  • Campus Universitario de Cantoblanco C/ Erasmo de Rotterdam, 5-7 28049 Madrid

  • Tel. 911 312 100

  • erasmo@resa.es

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m