Benvinguts a la Residència Universitària Vallehermoso

Ja falta molt poc perquè gaudeixis de les seves noves habitacions (individuals i dobles, totes amb bany privat) i instal·lacions (piscina exterior, gimnàs …)

Obertura setembre de 2015.

Si véns a estudiar a Madrid i vols viure en una zona excepcional, ben comunicada amb la resta de la ciutat i amb totes les comoditats a l’abast, Vallehermoso és la teva residència universitària.

Situada al barri de Chamberí, al nord-oest de la ciutat, la residència és a tocar de Ciudad Universitaria de Madrid, amb la major part de les facultats de la Universidad Complutense de Madrid i de la UNED, la Universitat CEU San Pablo i CUNEF entre d’altres.

Després d’una remodelació completa, la Residència Universitària Vallehermoso és un dels allotjaments per a estudiants més moderns i complets de la ciutat.  Totes les habitacions estan totalment reformades, són exteriors, tenen bany, climatització, wifi, etc. L’edifici disposa de diverses instal·lacions i serveis que et faran més fàcil la teva estada: piscina exterior, menjador (mitja pensió o pensió completa), gimnàs, neteja de l’habitació i canvi de llençols / tovalloles, entre molts altres.

Un espai on viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboración

La Residència Universitària Vallehermoso està adscrita a les següents universitats i, a més, obre les seves portes a tota la comunitat universitària.

Cunef
Real Conservatorio Superior de Música de Madrid

Benvinguts a Madrid

Madrid t'ofereix una varietat d'activitats culturals, gastronòmiques i d'oci difícils de superar per altres ciutats. Si estudies a Madrid has de visitar el Museu del Prado, anar de tapes per la Latina el diumenge, gaudir de la posta de sol des d'El tempo de Debod i, per què no, viure la famosa nit madrilenya, inclosos els dijous universitaris.

A més, si per alguna cosa destaca Madrid és per la seva àmplia oferta d'estudis universitaris.

Les universitats de la ciutat, tant públiques com privades, són un referent per a estudiants de tot el món que vénen a ampliar la seva carrera i passar els anys més inoblidables de les seves vides.

Residència Universitària Vallehermoso

  • C/ Melquíades Álvarez, 21 (antigua C/Juan de Vigón) 28003 Madrid

  • 900 649 169

  • vallehermoso@resa.es

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m