Benvinguts a la Residència Universitària Vallehermoso

Ja falta molt poc perquè gaudeixis de les seves noves habitacions (individuals i dobles, totes amb bany privat) i instal·lacions (piscina exterior, gimnàs …)

Obertura setembre de 2015.

Si véns a estudiar a Madrid i vols viure en una zona excepcional, ben comunicada amb la resta de la ciutat i amb totes les comoditats a l’abast, Vallehermoso és la teva residència universitària.

Situada al barri de Chamberí, al nord-oest de la ciutat, la residència és a tocar de Ciudad Universitaria de Madrid, amb la major part de les facultats de la Universidad Complutense de Madrid i de la UNED, la Universitat CEU San Pablo i CUNEF entre d’altres.

Després d’una remodelació completa, la Residència Universitària Vallehermoso és un dels allotjaments per a estudiants més moderns i complets de la ciutat.  Totes les habitacions estan totalment reformades, són exteriors, tenen bany, climatització, wifi, etc. L’edifici disposa de diverses instal·lacions i serveis que et faran més fàcil la teva estada: piscina exterior, menjador (mitja pensió o pensió completa), gimnàs, neteja de l’habitació i canvi de llençols / tovalloles, entre molts altres.

Un espai on viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboración

La Residència Universitària Vallehermoso està adscrita a les següents universitats i, a més, obre les seves portes a tota la comunitat universitària.

02_University_sin_claim_V_300 2
Logo26

Residència Universitària Vallehermoso

  • C/ Melquíades Álvarez, 21 (antigua C/Juan de Vigón) 28003 Madrid

  • 900 649 169

  • vallehermoso@resa.es

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m