Benvinguts a la Residència Universitària  C.M. Santa María del Estudiante

La Residència Universitària Santa Maria del Estudiante és la millor opció si busques allotjament de disseny amb piscina exterior, pista esportiva, menjador, en una zona cèntrica, amb el millor ambient per estudiar i fer nous amics.

Situada al districte de Moncloa, al nord-oest de la ciutat, l’edifici es troba a pocs metres de les facultats de les principals universitats madrilenyes: Complutense de Madrid, Politécnica, San Pablo (CEU), Pontificia de Comillas (ICAI-ICADE), CUNEF i IE Business School, entre d’altres.

La Residència Universitària Santa Mª del Estudiante és un dels allotjaments universitaris amb més tradició a Madrid. Després de la seva remodelació, també és un dels més moderns i millor dissenyats: totes les habitacions estan completament reformades, són exteriors i tenen bany propi, climatització, wifi, etc.

Convenis de col·laboració

La Residència Universitària Santa Mª del Estudiante està adscrita a les següents universitats i, a més, obre les seves portes a tota la comunitat universitària.

CunefBenvinguts a Madrid

Madrid t'ofereix una varietat d'activitats culturals, gastronòmiques i d'oci difícils de superar per altres ciutats. Si estudies a Madrid has de visitar el Museu del Prado, anar de tapes per la Latina el diumenge, gaudir de la posta de sol des d'El tempo de Debod i, per què no, viure la famosa nit madrilenya, inclosos els dijous universitaris.

A més, si per alguna cosa destaca Madrid és per la seva àmplia oferta d'estudis universitaris.

Les universitats de la ciutat, tant públiques com privades, són un referent per a estudiants de tot el món que vénen a ampliar la seva carrera i passar els anys més inoblidables de les seves vides.

Residència Universitària C.M. Santa María del Estudiante

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m