Benvinguts a la Residència Universitària As Burgas

Segur que t’han explicat milers d’historietes fascinants de l’època universitària dels teus pares, germans, cosins… i has somiat poder-les viure en primera persona alguna dia. Ha arribat el moment! Si véns a estudiar a Ourense, a la Residència Universitària As Burgas, t’ajudarem a fer realitat els teus somnis mentre desenvolupes la teva carrera acadèmica i professional.

Viuràs a cinc minuts de la facultat. La residència és molt a prop al Campus As Lagoas de la Universidade de Vigo , al costat del casc antic d’Ourense.

Ofereix estudis individuals i dobles, tots exteriors, equipats amb cuina i bany propi, calefacció, Internet, etc. També disposa de les instal•lacions més modernes i uns serveis pensats per a què visquis i estudiïs al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboración

La Residència Universitària As Burgas està adscrita a la Universidade de Vigo i, a més, obre les seves portes a tota la comunitat universitària.


Logo23 copia

Benvinguts a Ourense

Ourense és la ciutat de l'aigua per excel•lència. Fins a vuit ponts travessen el riu Miño, que en temps dels romans era una mina d'or. Ara ja no hi ha or, però sí unes aigües termals molt valuoses que brollen a més de 65º.

Gaudeix d'un bany Zen en una de les termes (moltes de gratuïtes) que hi ha repartides per tota la ciutat, com les termes de A Chavasqueira, visita la font de As Burgas, el Puente Romano o la sorprenent Catedral d'Ourense. No t'oblidis tampoc de visitar la seva original Plaza Mayor... inclinada! o el pessebre més sorprenent que hagis vist mai a la Capella de San Cosme y San Damián.

Aprofita els anys que viuràs en aquesta magnífica ciutat plena d'oportunitats per desenvolupar el teu futur acadèmic i laboral.

 

Residència Universitària As Burgas

  • Campus Universitario As Lagoas Avda. Alfonso Rodríguez Castelao, 26 32004 Ourense

  • 988 01 04 00

  • asburgas@resa.es

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m