resa-los-abedules-entrada resa-los-abedules-oci-3 resa-los-abedules-recepcion-1 resa-los-abedules-exterior-1 resa-los-abedules-gym-1

Benvinguts a la Residència Universitària Los Abedules

De ben segur, estudiar a Pamplona serà una experiència que mai no oblidaràs. La Residència Universitària Los Abedules es l’opció perfecta si busques allotjament a prop de la teva universitat i del centre de la ciutat, amb el millor ambient per estudiar, fer nous amics i continuar amb les teves activitats de lleure.

La R.U. Los Abedules t’ofereix estudis còmodes i funcionals, totalment moblats i equipats amb bany privat i cuina, wifi, etc.

Un espai on viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboración

La Residència Universitària Los Abedules està adscrita a la Universidad Pública de Navarra i, a més, obre les seves portes a tota la comunitat universitària.

Logo17 copia

Benvinguts a Pamplona

Pamplona és una ciutat que sap com compaginar festa, gastronomia, història i paisatges. Un tot en un que, sens dubte, et sorprendrà amb un munt d'activitats i llocs meravellosos que només podràs descobrir si hi vius.

Passeja pel parc fluvial de l'Arga i els seus ponts, anima't a fer el camí de Santiago, seguint la ruta popular del Camí Francès i, per descomptat, queda't a viure la festa per excel•lència, San Fermí.

Però, sobretot, gaudeix de l'amplia oferta d'estudis universitaris de Pamplona. Les universitats de la ciutat són un referent per a estudiants de tot el món que vénen a ampliar la seva carrera i passar els anys més inoblidables de les seves vides.

Residència Universitària Los Abedules

  • Campus de Arrosadía (Universidad Pública de Navarra) C/ Sadar, 26 31006 Pamplona

  • 948 981 200

  • losabedules@resa.es

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m