Benvinguts a la Residència Universitària Hernán Cortés

Si decideixes venir a estudiar a Salamanca i vols viure a prop de la teva universitat a una zona excepcional, ben comunicada amb la resta de la ciutat i envoltada de comoditats, la Residència Universitària Hernán Cortés és perfecte per a tu.

Estem ubicats a la ciutat universitària espanyola per excel·lència, perfectament comunicats amb el centre de la ciutat i el campus universitari Miguel de Unamuno. I a només cinc minuts de l’estació d’autobusos de Salamanca.

Disposem de diversos models d’habitació adaptats a cada tipus de necessitat, completament moblades, amb bany i cuina privats, gimnàs, sala d’oci, wifi, etc. Què més es pot demanar?

Hernán Cortés és una residència oficial de la Universidad de Salamanca, la millor opció per potenciar la teva vinculació amb la universitat i aprofitar al màxim totes les possibilitats a nivell acadèmic, social i lúdic de la teva nova vida. Un espai créixer com a persona, per viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores del dia, 365 dies l’any.

Convenis de col·laboración

La Residència Universitària Hernán Cortés està adscrita a la Universidad de Salamanca i, a més, obre les seves portes a tota la comunitat universitària.


Logo20

Benvinguts a Salamanca

Salamanca és una de les ciutats amb millor ambient universitari del món. A més, la ciutat t'ofereix infinites opcions per gaudir del teu temps lliure, com pujar a les torres de la Catedral i gaudir de les vistes. Per descomptat, no pots anar a Salamanca i no trobar la granota i la calavera que hi ha a la façana de la universitat. Aprofita per fer una passejada romàntica per l'hort de Calixto i Melibea o vés de compres pel carrer Toro y Zamora.

Descobreix tots els secrets que amaga Salamanca i fes que el teu temps d'oci sigui tota una aventura.

Residència Universitària Hernán Cortés

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m