Benvinguts a la Residència Universitària Manuel Agud Querol

Estàs a punt de començar els teus estudis universitaris però encara no saps on allotjar-te a San Sebastián? Segueix llegint perquè segur que la Residència Universitària Manuel Agud Querol és el que busques.

Ubicada al Campus de Ibaeta i al costat de les principals facultats de la Universidad del País Vasco, a 10 minuts a peu de les platges de sorra fina de San Sebastián i a un pas del centre de la ciutat.

La residència ofereix diferents tipus d’estudis i habitacions, tots exteriors, amb cuina equipada, bany propi, wifi, etc., així com unes modernes instal·lacions que et permetran gestionar el teu temps lliure i d’estudi amb total llibertat.

Un espai on viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboración

La Residència Universitària Manuel Agud Quero està adscrita a les següents universitats i, a més, obre les seves portes a tota la comunitat universitària.


Logo22

Benvinguts a San Sebastián

San Sebastián és una ciutat de pel·lícula, i no només pel Festival Internacional de Cine que acull cada setembre, sinó també per la majestuositat de la seva arquitectura, la seva cultura, la seva gastronomia, etc.

D'entre les moltes activitats que podràs dur a terme a San Sebastián, seran un must fer un tomb per La Concha, fotografiar el Peine del Viento, prendre un got de sidra acompanyat d'un pintxo a la Parte Vieja, observar des del mur als surfistes mentre escoltes les onades xocant contra les roques i gaudir del capvespre a la platja Zurriola.

Aprofita els anys que viuràs en aquesta magnífica ciutat plena d'oportunitats per desenvolupar el teu futur acadèmic i laboral.

Residència Universitària Manuel Agud Querol

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m