Benvinguts a la Residència Universitària Rector Ramón Carande

Estudiar a Sevilla és una excel·lent opció: una ciutat cosmopolita, oberta a la gent i amb moltíssimes oportunitats acadèmiques i laborals. La Residència Universitària Rector Ramón Carande és l’opció perfecta si cerques allotjament a prop de tot, amb el millor ambient per estudiar i per fer noves amistats.

Ubicada al costat del Parc de María Luisa, la residència es troba molt a prop de les diferents facultats de la Universidad de Sevilla i ben connectada amb transport públic a tota la ciutat.

Està formada per apartaments dúplex de 3-4 habitacions individuals i dobles. Còmodes i funcionals, totalment moblats i equipats amb 2 banys, cuina, sala d’estar-menjador, wifi, etc. perquè estiguis com a casa..

Un espai on viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboración

La Residència Universitària Rector Ramón Carande està adscrita a la Universidad de Sevilla i, a més, obre les seves portes a tota la comunitat universitària.

X

media pensión sevilla

Logo19

Benvinguts a Sevilla

Sevilla enamora a primera vista. La ciutat es mou al ritme de l'alegria i la música, del somriure i la passió, però també del respecte a les tradicions.

Visitar la Giralda, el Real Alcázar, la Torre del Oro o sortir de tapes es gairebé una obligació a Sevilla. Però, a més, la ciutat permet dur a terme incomptables activitats: passejar pel Parc de María Luisa (el pulmó verd sevillà); travessar el famós pont de Triana; si ets amant de les compres i de les coses cool visita l'atelier de Victorio & Lucchino, els dissenyadors sevillans per excel·lència, a la casa natal de Velázquez; fes un tomb per la vora del riu Guadalquivir o bé descobreix l'skyline de la ciutat des del Metropol Parasol (que té el renom de setas) i gaudeix d'un dels capvespres més bonics i sorprenents.

A més, si per alguna cosa destaca Sevilla és per la seva àmplia oferta d'estudis universitaris. Les universitats de la ciutat, tant públiques com privades, són un referent per a estudiants de tot el món que vénen a ampliar la seva carrera i passar els anys més inoblidables de les seves vides.

Residència Universitària Rector Ramón Carande

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m