Residència Universitària Tarragona Mediterrani

Ja pot gaudir dels seus nous estudis i de les magnífiques instal·lacions.
No perdràs temps mai més en desplaçaments ja que la residència està ubicada al mateix centre de Tarragona, a pocs minuts de les principals facultats de la Universitat Rovira i Virgili i a prop de les platges.

La residència disposa d’estudis individuals i dobles climatitzats, equipats amb cuina, bany propi, televisió i wifi. Així com unes modernes instal·lacions que et permetran gestionar el teu temps d’oci i d’estudi amb total llibertat.
Tenen preferència en l’admissió els estudiants de tercer curs en endavant.

Un espai per viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboració

La Residència Universitària Tarragona Mediterrani està adscrita a la Universitat Rovira i Virgili (URV) i a més obre les seves portes a tota la comunitat universitària.


Logo16 copia

Benvinguts a Tarragona

Tarragona és ciutat de Castells que conserva tot el llegat monumental de l’antiga Tarraco romana. El seu conjunt arqueològic està declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO.

Passeja per les muralles que envolten el nucli històric, transporta’t directament a l’època romana al seu amfiteatre, lloc on es celebraven combats entre gladiadors i feres a l’època, queda’t badant amb l’aqüeducte romà del pont del Diable, gaudeix del mar en qualsevol punt dels 19 km de costa mediterrània, diverteix-te al parc de Port Aventura, viu una de les tradicions més arrelades i participa en una exhibició de castellers o bé participa en una calçotada amb els teus amics i assaboreix un dels plats més típics de la zona com són els calçots i la salsa romesco.

Aprofita els anys que viuràs en aquesta magnífica ciutat plena d’oportunitats per cultivar el teu futur acadèmic i laboral.

Residència Universitària Tarragona Mediterrani

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m