Benvinguts a la Residència Universitària Francesc Giralt i Serrà

Ha arribat el moment d’assentar-te i decidir el teu futur acadèmic i professional? És sens dubte, una de les decisions més importants i difícils que hauràs de prendre. Per això, a la Residència Universitària Francesc Giralt i Serrà t’ho volem posar fàcil. Aposta pel segur i deixa que nosaltres gestionem la resta, així podràs dedicar tot el teu temps i esforç a aconseguir els teus objectius.

Ubicada al Campus de la UPC, al costat de les principals facultats i escoles de Terrassa. La residència està situada, a més, a un pas del centre de la ciutat on podràs anar de compres, passejar, practicar esport, etc.

La Residència Universitària Francesc Giralt i Serrà compta amb estudis individuals i dobles, equipats amb bany, cuina, wifi gratuït, etc.

Un espai per a viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Conveni de col-laboració

La Residència Universitària Francesc Giralt i Serrà està adscrita a les següents universitats i a més obre les seves portes a tota la comunitat universitària.

Logo13 copia
Logo05
Barcelona-Flight-School-logo

Benvinguts a Terrassa

Terrassa és una gran ciutat desconeguda on s’amaga un ric patrimoni cultural i artístic, un imponent passat industrial i una preciosa arquitectura modernista. Tot això, sense oblidar que viuràs a poc més de 20 km de la Ciutat Comtal.

És una ciutat molt viva i dinàmica que de ben segur et sorprendrà per la seva cultura popular, tradicions i festes. Podràs viure experiències tan diferents com ara un Festival de Jazz, la ruta “de tapa en tapa”, emocionar-te amb una exhibició de castellers, etc.

Aprofita els anys que viuràs en aquesta magnífica ciutat plena d’oportunitats pel teu futur acadèmic i laboral.

Residència Universitària Francesc Giralt i Serrà

  • C/ Ramón y Cajal, 44 08222 Terrassa (Barcelona)

  • 937 360 900

  • giralt@resa.es

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m