Benvinguts a la Residència Universitària Hipatia

Viu al costat de la UPC, a la residència més moderna de Terrassa i gaudeix d’uns allotjaments únics a la ciutat. El lloc perfecte per començar la teva carrera acadèmica, formar-te personal i professionalment i fer nous amics.

Amb la comoditat de viure a una ciutat tranquil·la i a pocs quilòmetres de la meravellosa ciutat de Barcelona. La Residència Universitària Hipatia t’ofereix estudis i apartaments especialment dissenyats per fer la teva estada el més confortable possible.

Un espai per viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboració

La Residència Universitària Hipatia està adscrita a les següents universitats i a més obre les seves portes a tota la comunitat universitària.

Logo13 copia
escac logo
Barcelona-Flight-School-logo

Benvinguts a Terrassa

Terrassa és una gran ciutat desconeguda on s’amaga un ric patrimoni cultural i artístic, un imponent passat industrial i una preciosa arquitectura modernista. Tot això, sense oblidar que viuràs a poc més de 20 km de la Ciutat Comtal.

És una ciutat molt viva i dinàmica que de ben segur et sorprendrà per la seva cultura popular, tradicions i festes. Podràs viure experiències tan diferents com ara un Festival de Jazz, la ruta “de tapa en tapa”, emocionar-te amb una exhibició de castellers, etc.

Aprofita els anys que viuràs en aquesta magnífica ciutat plena d’oportunitats pel teu futur acadèmic i laboral.

Residencia Universitaria Hipatia

  • C/ Miquel Vives, 20 (esquina con Rambla Sant Nebridi) 08222, Terrassa

  • 937 003 000

  • hipatia@resa.es

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m