Benvinguts a la Residència Universitària Damià Bonet

Sabem que en la nostra Residència Universitària Damià Bonet passaràs els millors anys de la teua vida. Per què n’estem tan segurs? Perquè tenim el millor ambient per a fomentar la teua activitat acadèmica i lúdica.

La residència es troba en una zona perfecta, exactament en el carrer Serpis, 27, junt al Campus dels Tarongers de la UV i al Campus de la UPV. La comoditat dels estudiants és una de les nostres premisses, i la localització de l’edifici facilita un accés ràpid a la zona universitària.

Damià Bonet és una residència adscrita a la Universitat de València, però oberta a tota la comunitat universitària. Podràs compartir moments amb estudiants de la UV, de la Universitat Politècnica, de Berklee i de molts altres centres. A més, t’oferim l’oportunitat de participar d’un ambient jove, dinàmic i cosmopolita, ideal per a viure una experiència enriquidora tant en l’àmbit acadèmic com personal.

La residència disposa d’estudis individuals i dobles, moderns i funcionals, equipats amb bany, cuina, Wi-Fi gratuït, etc.

Un espai per a viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores del dia, 365 dies a l’any.

Convenis de col·laboració

La Residència Universitària Damià Bonet està adscrita a les universitats que s’indiquen a continuació, i a més obri les seves portes a tota la comunitat universitària.

Logo08
Logo02

Residencia Universitaria Damià Bonet

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m