Benvinguts a la Residència Universitària La Concepción

La teva etapa universitària està a punt de començar, i la Residència Universitària La Concepción és el lloc perfecte per a gaudir d’una estada inoblidable en València mentre prepares el teu futur acadèmic i professional.

Es troba en l’avinguda de Suècia, 23, al costat de diverses facultats i molt prop del centre de la ciutat. Sens dubte, la ubicació és perfecta per a moure’t per València i tindre a mà tot el que necessites.

Es va inaugurar el setembre de 2013, de manera que pots gaudir d’unes instal·lacions modernes i funcionals, de disseny cuidat, pensades per a facilitar-te la vida d’estudiant i perquè et resulte fàcil fer nous amics i sentir-te molt còmode en la ciutat.

Viure en la nostra residència t’ofereix l’oportunitat de relacionar-te amb estudiants d’este i d’altres països i cultures, sens dubte la millor manera de compartir experiències i enriquir-te personalment. Un espai per a viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboració

La Residència Universitària Col·legi Major La Concepción està adscrita a la Universitat de València i a la Universitat Europea de València i a més obri les seves portes a tota la comunitat universitària.

Logo02
logo universidad europea

Benvinguts a València

València és una ciutat magnífica gràcies a la seva ubicació i al seu valor cultural, una gran opció per a desenvolupar la teua carrera universitària. Platja, monuments i gastronomia són alguns dels atractius de la capital del Túria, a més dels parcs i jardins que converteixen les teues passejades en autèntiques aventures en la natura. Per descomptat, la mar Mediterrània és un gran actiu a l'hora de fer diferents activitats, així com el centre històric de la ciutat i els barris emblemàtics com ara Russafa o l'Eixample. Tampoc no ens hem d'oblidar de les Falles, una de les festes més conegudes no només a Espanya, sinó a tot el món.

Així, València es pot definir com un centre multicultural en què els estudiants tenen tot el que necessiten per a impulsar la seua vida universitària i professional.

R.U. Col·legi Major La Concepción

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m