Benvinguts a la Residència Universitària La Concepción

La teva etapa universitària està a punt de començar, i la Residència Universitària La Concepción és el lloc perfecte per a gaudir d’una estada inoblidable en València mentre prepares el teu futur acadèmic i professional.

Es troba en l’avinguda de Suècia, 23, al costat de diverses facultats i molt prop del centre de la ciutat. Sens dubte, la ubicació és perfecta per a moure’t per València i tindre a mà tot el que necessites.

Es va inaugurar el setembre de 2013, de manera que pots gaudir d’unes instal·lacions modernes i funcionals, de disseny cuidat, pensades per a facilitar-te la vida d’estudiant i perquè et resulte fàcil fer nous amics i sentir-te molt còmode en la ciutat.

Viure en la nostra residència t’ofereix l’oportunitat de relacionar-te amb estudiants d’este i d’altres països i cultures, sens dubte la millor manera de compartir experiències i enriquir-te personalment. Un espai per a viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboració

La Residència Universitària Col·legi Major La Concepción està adscrita a la Universitat de València i a la Universitat Europea de València i a més obri les seves portes a tota la comunitat universitària.

Logo02
Logo11 copia

Residència Universitària La Concepción

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m