Benvinguts a la Residència Universitària O Castro

La Residència Universitària O Castro t’ofereix uns estudis còmodes i funcionals, completament moblats i equipats amb bany privat i cuina, wifi, etc. Perquè estiguis com a casa.

De ben segur, estudiar a Vigo serà una experiència que mai no oblidaràs. La Residència Universitària O Castro és l’opció perfecta si cerques allotjament a prop de la teva universitat, amb el millor ambient per estudiar i per fer noves amistats.

Un espai on viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboración

La Residència Universitària O Castro està adscrita a la Universidade de Vigo i, a més, obre les seves portes a tota la comunitat universitària.


Logo23 copia

Benvinguts a Vigo

Galícia té totes les característiques per ser la ciutat ideal on viure i passar els teus anys universitaris.

Especialment Vigo pot presumir de tenir un entorn natural màgic, ple de parcs forestals, rutes per fer senderisme, espais naturals, platges infinites i, per descomptat, el camí de Santiago. Endinsa't al barri històric de Vigo i gaudeix-ne de la gastronomia.

Converteix el teu lleure en tota una aventura i gaudeix de l'àmplia oferta d'estudis universitaris de Vigo. Les universitats de la ciutat són un referent per a estudiants de tot el món que vénen a ampliar la seva carrera i passar els anys més inoblidables de les seves vides.

Residència Universitària O Castro

  • Rúa Xeración Nos, 4 Campus Universitario Lagoas-Marcosende 36310 Vigo

  • 986 031 000

  • ocastro@resa.es

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m