Benvinguts a la Residència Universitària Tomás Alfaro Fournier

De ben segur, estudiar a Vitòria una experiència que mai no oblidaràs. La Residència Universitària Tomás Alfaro Fournier és una opció perfecta si cerques allotjament al campus universitari, amb el millor ambient per estudiar i per fer noves amistats.

Es troba al Campus d’Álava de la UPV/EHU, al costat de les següents facultats: Empresarials, Filologia, Geografia i Història, Farmàcia, Magisteri, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i les escoles d’Enginyeria i Treball Social.

La residència és única per la seva ubicació estratègia i per les possibilitats que ofereix.

Els estudis, individuals i dobles, són còmodes i funcionals, totalment moblats i equipats amb bany, cuina, wifi, etc.

Un espai on viure i estudiar al teu ritme. Gaudeix de la llibertat d’una residència oberta les 24 hores i durant tot l’any.

Convenis de col·laboración

La Residència Universitària Tomás Alfaro Fournier està adscrita a la Universidad Pública del País Vasco i, a més, obre les seves portes a tota la comunitat universitària.


Logo22

Benvinguts a Vitoria-Gasteiz

Vitòria, una ciutat que destaca pel respecte a la natura, té fins a 20 espais protegits de visita obligada. Des del jardí botànic de Santa Catalina o el parc natural del Gorbeia fins als embassaments del Zadorra. Si véns a Vitòria gaudiràs de quilòmetres de paisatges completament diferents que la diferencien de la resta de ciutats.

Converteix el teu lleure en tota una aventura sense oblidar que et formaràs a universitats referents a tot el món per desenvolupar la teva vida professional i passar els anys més inoblidables de la teva vida universitària.

Residència Universitària Tomás Alfaro Fournier

  • Paseo de la Zumaquera, 21-A 01006 Vitoria-Gasteiz

  • 945 155 420

  • alfaro@resa.es

Visita´ns

Localitza la teva universitat

Distancia de la residencia 500 m