sobre-resa-1

This is the good life

Gestionem més de 11.000 places d’allotjament a 40 residències universitàries, col·legis majors i allotjaments ubicats a 21 ciutats espanyoles. Esto nos convierte en la red más importante y extensa del país.

 

Estem orgullosos de comptar amb un equip de 180 professionals que treballen diàriament per preveure i satisfer les necessitats dels estudiants universitaris, de les seves famílies i de les més de 30 universitats espanyoles que confien en nosaltres i ens recomanen.

 

El nostre concepte d’allotjament universitari.

 

Sabem que el públic universitari cada vegada és més heterogeni, demandant i especialitzat. La nostra aposta és escoltar als estudiants i oferir‐los models d’allotjament i serveis complementaris adequats al seu perfil.

 

En resum, l’objectiu és ser una part important a la vida dels residents en aquesta etapa crucial pel seu desenvolupament com a persones. Per això, des de 1992 dissenyem l’experiència a les nostres residències basant‐nos en tres grans idees:

Crear residències o altres opcions d’allotjaments moderns, versàtils i funcionals, que facin que els residents es sentin com a casa.

Seleccionar i formar professionals que amb la seva feina garanteixin la comoditat i la seguretat dels nostres estudiants 24 hores al dia, 365 dies a l’any.

Generar un programa d’activitats esportives, lúdiques i culturals destinat a afavorir la integració dels nostres estudiants tant dins de la pròpia residència com a la seva nova ciutat.

El nostre concepte d’allotjament combina la llibertat de la que gaudeix el resident (horaris fets a mida, espais privats i zones comunes, serveis opcionals a la seva disposició, etc.) amb la responsabilitat que implica formar part d’una comunitat i estar immers en una etapa vital tan enriquidora com és la universitària.

La nostra activitat.

Durant el curs acadèmic oferim solucions d’allotjament ajustades a les necessitats de cada campus universitari: allotjament de curs complet per estudiants de grau, allotjament per mesos per estudiants de mobilitat internacional, estades setmanals o diàries per professors i investigadors, i fins i tot residències pensades/dissenyades específicament per màsters i postgraus.

 

Durant els mesos d’estiu, la nostra activitat principal es complementa amb l’allotjament de grups esportius i culturals, congressos i, en general, col∙lectius afins a la comunitat educativa.

També pot interessar-te…