Informació per a pares.

A Resa ens comprometem a crear una experiència acollidora i única per a tots i cadascun dels nostres residents.

Som conscients de la importància que tenen els primers anys de la universitat a la formació d’un estudiant.
I l’important que és per a un pare tenir la seguretat de què el seu fill estarà en un entorn adequat durant aquells anys tan decisius.

 

Per això hem dissenyat el servei d’allotjament a les nostres residències partint de tres grans motors:

1

És primordial generar un bon ambient que permetrà al resident sentir‐se com a casa i concentrar‐se en l’estudi.

 

Les nostres residències disposen per a això d’espais especialment dissenyats per a l’estudi, tant a la seva pròpia habitació com en sales comunes on compartir dubtes amb estudiants de la seva mateixa facultat.

 

gratuït a tot l’edifici, bugaderia, entre d’altres. El nostre objectiu és que els residents es concentrin en aprofitar la seva nova vida universitària.

2

Oferir una atenció personalitzada, tant a residents com a pares, durant l’estada amb nosaltres.

 

Un dels objectius clau del director de la residència és mantenir una comunicació personalitzada i fluida amb cada estudiant, i amb les seves famílies si és necessari.

 

Podem assegurar que els seus fills estaran en bones mans i és que el seu benestar és l’objectiu principal de la nostra política d’empresa.

3

Afavorir la seva integració a la residència i a la ciutat, facilitant‐li fer amics. Una de les claus de l’èxit durant els primers anys a la universitat és la capacitat de l’estudiant per relacionar‐se, fer amics i integrar‐se al seu nou entorn.

 

A Resa organitzem diferents tipus d’activitats (concerts, competicions esportives, sessions de cinema, sortides culturals, esdeveniments de moda, etc.) de forma regular amb l’objectiu de potenciar les relacions entre els nostres residents.

 

Creem una comunitat que funciona com un gran suport per a l’estudiant.